Tervetuloa

Jospa tälläkertaa jaksaisi aktiivisemmin kirjoitella! Projekteja, kuvia ja sekalaista tilpehööriä luvassa~

17 marraskuuta 2012

Sushi time~




Tuli sitten kokeiltua sushin valmistusta! Ensimmäistä kertaa elämässäni.. :D Riisinä käytin jasmiiniriisiä, kun en varsinaista sushiriisiä koskaan saanut aikaiseksi ostaa. Eivät pysy ihan yhtä hyvin kasassa, kuin sushiriisillä olisivat ehkä pysyneet, mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin, että lautasella pysyvät koossa~ Tahmaistahan tämäkin riisi on :)

Kalan puutteesta johtuen sisällä soijalla maustettua kananmunaa, kurkkua, paprikaa ja kaalia. Ensikertalaiseksi tulos oli mielestäni ihan siedettävä (tässähän on mestari itsekin ihmeissään! Eikun mites se oli? :'))






Pidin näistä kyllä muuten, mutta merilevä ei oikein ollut mun juttuni... Kädet haisi koko loppupäivän, kun oli aamusella noita väkerrellyt. :D Ilman levää olisin syönyt kaiken jo aikaa sitten, mutta nyt niitä tuossa on vielä jonkunen jäljellä.




Sushin jälkeen kelpaisi syödä jotain hyvää... Pulla kelpaisi, ainakin nyt kun vanhoja kuvia selatessa tuli vastaan joskus keväällä leivottu söpö ''siilipulla''. :D
Kirjoittelemisiin~~

~Ayu

2 kommenttia:

  1. Puuroriisi on lähes sama asia kun toi oikea sushiriisi! Ihan vinkiksi vaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Ja no, nyt kun sanoit, niin näin olen joskus aijemminkin kuullut, mutta eipä taida tästä huushollista enää löytyä puuroriisiäkään. :D Tämä oli vähän tämmöinen hetken mielijohde. "Katsotaan miten käy kun teenkin näin!" :)

      Poista

Haluatko kommentoida?