Tervetuloa

Jospa tälläkertaa jaksaisi aktiivisemmin kirjoitella! Projekteja, kuvia ja sekalaista tilpehööriä luvassa~

20 helmikuuta 2013

Desucon Frostbite: tanssia, keksejä ja kuvailuja

Desucon Frostbite 16.-17.2. avasi vuoden 2013 coni-kauden! Ja oli kyllä taas aivan mieletöntä! :D

6:30 oltiin sovittu lähtevämme Turusta kohti Lahtea. Tällä kertaa pojatkin oli melkein ajoissa, joten saavuttiin Sibbetalollekin hyvissä ajoin ennen kymmentä, vaikka ajettiinkin ensin 8 km Lahden ohi.. XD
Perillä noudettiin vielä itselle toinen lippu ja luovutettiin kaverille aijemmin hankittu tapaus... Oliko nyt mahdollisimman vaikeasti selitetty?

Yhden aikaan kokoonnuttiin pienellä Kaarti productions porukalla, ja lähdettiin kuvailemaan cosplay musiikkivideota. CMV projektissa Blink 182:n kappale the Rock Show oli tarkoitus täyttää videopätkillä, ja lopputulos näyttää nyt tältä:
Hienoa työtä tekivät kaikki osallistuneet, ja kiitokset minunkin puolestani vielä kerran kuvattaviksi suostuneille. :)



Mitäs sitten. Lauantaina tosiaan Azmaria (talvi versiointi) cossissa hilluin päivän. Siinä samalla kavereille, tutuille ja joillekin tuntemattomillekin tarjoilin keksejä. :') You want a cookie? You look like you want a cookie! Keksi lootassa kävi muutamien tassut aikas moneen otteeseen, mutta jäi siitä itselle vielä aamupalaksikin muutama!

Resepti lähti jo ensimmäiselle ystäväiselle jakoon, joten linkitetäänpä tännekin: Pikkuleivät
Kiitokset kotikokille rockmom85! ^^


Neljän aikaan siirryttiin Omenahotellille, ja vaihdettiin jo siinä vaiheessa kevyempää vaatetta päälle (fleeze-cossi on lämmin, oli talvi tai ei) tulevia iltabileitä ajatellen. Tooosin valkoinen villapaita-mikälie ei ollut kovin vilpoinen sekään, ainakaan kun iltabileissä meno oli mitä oli! <3 :D
Kaitsun kanssa tosiaan vallattiin yhdessä vaiheessa hieman tanssilattiaa, kun tanssittiin vähän oikein kunnollakin. Eihän sitä voi kokonaista viikonloppua viettää ilman pieniä tanssi harjoituksia... :D Oli kyllä hauskaa kun ihmiset oikein pysähtyi seuraamaan siihen infon edustalle ja kerääntyi semmoiseksi piiriksi meidän ympärille~ Saatiin kuvaajakin napsimaan kuvia! (vinkvink, jos sinulla on meistä kuvia, pistäppä viestiä! ;D)

Iltabileissä meno oli siis mitä mainioin, ja vaikka ne ihmiset joiden kanssa olin pääasiassa päivän viettänyt valuivatkin pikkuhiljaa hotellille päin, ei nauramista tarvinnut siihen lopettaa. Joskus kahden aikoihin kuitenkin lähdin itsekin tassuttelemaan kohti hotellia, jalat tanssimisesta ja pomppimisesta väsyneinä. Kummalista kyllä, jalat olivat jossain vaiheessa väsyneemmät, kuin mitä sitten siinä loppu illasta...


Ryhmäkuvamme lauantailta, kaikki edustaa! ^^

ja ryhmäkuvaa sunnuntailta~
Noh... Sunnuntai aamu.. öf, olinhan mä parituntia ihan hyvin nukkunut, joten ei kun tavarat kasaan & autoon ja takaisin conialueelle! Sunnuntai oli hieman hitaamman puoleinen, vaikka aika kyllä meni kumman nopeasti siitä huolimatta. Kaarti-porukalla jatkettiin vielä hieman kuvailuja, photoshotattiin kaveriporukalla sunnuntai puvut ja hyrrättiin vähän lisää myyntipöydillä.

Sunnuntaina Kaitsun täti-lookin boobsit oli meidän päivämme puheenaihe. Iloa, kauhistusta ja hämmennystä aiheuttivat, mutta hauskaa ainakin oli!

Mitäs sitä siis tuli shopattua?
Hobitti lautapeli, oi miksi maksoit satasen??? Se jäi siis sinne ;__; Katsellessani kyseistä peliä huikkasi viereisen HeadHunter-Store (FB) kojun Dean myyvänsä myös Hobitti & Taru sormusten herrasta aiheista kamaa. Olisinko edes tahtonut ne korut ostaa, mutta 35 € ylitti sekin tällä kertaa kipurajan. Ehkä joskus sitten....
No hupsista jos kenkäfriikki kengät osti~
 ''Vahingossa'' ostetut 40 € kengät eivät rajaa kuitenkaan ylittäneet! No hupsista keikkaa~ Olen ennenkin näitä kenkiä katsellut, mutta koska ovat kokoa 36, olen jättänyt aina ostamatta (36 on siis minulle iso, 35 olisi kivempi ^^'') 

Kotimatka alkoi siinä viiden aikoihin, ja Lohjan ABC:llä käytiin pitsaa vetämässä naamaan. Maanantaina iski coni rutto, tiistaina vedettiin taas pitsaaaa.. Mun ei oo koskaan tehny näin paljon mieli pitsaa minkään tapahtumankaan jälkeen :DD (btw kevyt jäätelö, joka on hengannut pakastimessa hyvän aikaa maistuu melkein pitsalle! 8D)


Olipahan sekalaista selitystä~ Kiitokset järjestäjille ja raskaan työn raatajille jotka tästä conista teitte mahdollisen. :) Joidenkin conittajien käytöksessä olisi ollut petrattavaa, mutta kiitos silti teillekin.
Tämä aloitus lupaa oikein hyvää tämän vuoden coneille, joskin rima on jo nostettu melkoisen ylös ainakin omasta näkö kulmastani~




Foorumeilla näin jälkikäteen olen huomannut huutelevaa Yaoi myyjää moitittavan. Onhan tuo toki vähän kyseenalaista myyntiä. Hänhän itsekin muotoilee lauseen niin, että kyllä, hän myy pornoa alaikäisille. Minulle se on yksi ja sama jos joku siihen rahansa pistää, oli ikää kuinka paljon tahansa. (Tosin ainoa mitä itse kyseiseltä myyjältä ostan, on kahden euron sateenkaari liput silloin tällöin, that's it...) Nyky maailma on muutenkin niin seksistinen, etten jaksa nähdä suurempaa syytä kohuta juuri tästä. Okei, ehkä se huutelu meneekin mauttomuuksienkin puolelle, mutta anna kun mä arvaan, ne 13-vuotiaat jotka sinne menee shoppa shoppaamaan satanen taskussa, ei näe sellaista materiaalia ensimmäistä kertaa. 
Jännä huomata, kun ensimmäisissä tapahtumissa se oli vain hauska juttu. Se vain toimi ja ihmiset oli ihan mukana siinä jutussa. Nyt tämä samainen myyjä onkin aggressiivinen ja varsinainen pahan ilman lintu, jonka pitäisi pitää suunsa kiinni. Itse hengasin kyseisen myyjän naapuripöydällä aikas pitkän aikaa sunnuntaina, ja tämä heitti ihan mukavaa läppää meillekin yhdessä välissä, en häiriintynyt tai ahdistunut. Joskus juttu tulee vittuilevaan sävyyn, mutta onko se aina ihan tosissaan heitettyä, vai voisiko kyse olla ihan hyvän tuulisesta pienestä provosoinnista. Tehtiinkö tässä kärpäsestä härkänen, vai onko ihmiset oikeesti nyt yhtäkkiä massa vittuuntuneet? Mitä kyseinen myyjä on nyt tehnyt sellaista, mitä ei aijemmin ole käynyt?


~Ayu

1 kommentti:

Haluatko kommentoida?