Tervetuloa

Jospa tälläkertaa jaksaisi aktiivisemmin kirjoitella! Projekteja, kuvia ja sekalaista tilpehööriä luvassa~

24 tammikuuta 2013

Suolaa varpaissa

Suolaa, paljon suolaa, nimittäin luontaishoito Dican suolahuoneessa! :) 40 minuutiksi päästiin ystäväisen kanssa rentoutumaan, ja senpä jälkeen suolaa oli vähän joka paikassa. Illalla suihkuun mennessä sitä oli vieläkin varpaissa. Lasten leluilla innostuttiin rakentelemaan suolalinnojakin, vaikka eihän se pysynyt mitenkään muuten kuin isossa kasassa. Rakensimme siis kasan suolaa... Lapsi on terve kun se leikkii, ja hauskaa ainakin oli! :D




Huoneessa oli kolme tuolia (ja tosiaan laatikko leluja :D), huru mycket suolaa lattialla sekä puhallin/suolageneraattori, joka hurisi sen 40 minuutin ajan ja puhalsi todella hienojakoista suolaa hengitysilmaan. Alkoi kyllä nenä vuotamaan jossain vaiheessa, että ehkä siitä jotakin hyötyä niille hengitysteillekin siis oli.

Sitä en kyllä ihan ymmärrä, kun sanottiin olevan oikein hyvä myös atooppiselle iholle. "Auttaa ihoa pysymään kosteana ja elastisena." ...Niin vissiin, omat käteni ainakin vain kuivuivat... Tosin käsien rasvaus muutenkin vähän useammin voisi olla terveellistä, taas vähän unohtunut, kun ei vaan jaksa. :')



Varpaat oli kieltämättä ihana upottaa suolaan ja sitä saatettiin hieman potkia toinen toistemme jaloille muutenkin. (Oli muuten aikas tavalla suolan maku suussa, kun ensin pöllytettiin sitä ihan tajuttomasti, ja sitten naurettiin mikä pystyttin. Koko vuoden suolakiintiö täyttyi siis jo tammikuussa! :D)


Paras hoitotulos saavutettaisiin kyllä vasta 5-25 hoitokerralla. Saahan tähän siis rahaa ja aikaa saa hukutettua oikein vaan urakalla :D Kyllä tuonne joskus toistekin voi mennä, mutta en nyt sitten tiedä... Olisiko se enää niin erikoista ja hauskaa, kun siellä on käynyt 10 kertaa muutaman viikon aikana?
Kannattaa kuitenkin kokeilla, jos vanhan kansan luonnonmukaisista hoitokeinoista on kiinnostunut. :)

~ Ayu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko kommentoida?