Tervetuloa

Jospa tälläkertaa jaksaisi aktiivisemmin kirjoitella! Projekteja, kuvia ja sekalaista tilpehööriä luvassa~

27 maaliskuuta 2011

Onnittelut!

Mystistä miten yksi julkaistu levy voikaan muuttaa kokonaan oman ajattelun toisesta ihmisestä. Antti Tuiskun levy Kaunis kaaos vei nimittäin tämän sydämmen mennessään pari viikkoa sitten :) Kaveri sai levyn jouluna ja suositteli sitä, niin pitihän se lainata! Yksittäistä parasta biisiä on vaikea valita. Ja itse kun kuuntelen myös tarkkaan sanoitusta, voin sanoa, että sanatovat kussakin biisissä täysin kohdallaan. Jos joku suosikki pitää sanoa, niin kyllä se on kappale Et ole sellainen.

Haluaisit huutaa mäen päältä
Näät kaikki odotukset sieltä
Muut on vakaita ja valmiita
Kauniit kodit täynnä lapsia
Et ole sellainen

Levy soi sitten joka päivä sen jälkeen kotona :) Maanantaina lähdettiin laivalle katsomaan Antin & Ansku Bergströmin show:ta In colors! Oli aivan mielettömän kiva keikka, ja Anskun pitämä tanssitunti oli todella hyvin järjestetty, että vaikka olen tanssinut useamman vuoden, siitä sai silti jotakin uutta irti :)) (pistänkin nyt erityisesti cha cha cha:n kuviot uusiksi ;)) Nimmarit käytiin vielä hakemassa sen jälkeen, ja niih.
Pitää seurata sitä Anskua, jos tulis Turkuun päin opettamaan :) Mutta siis! Miten otsikko tähän liittyy? Niin että Antti pääsee tänään juhlimaan syntymäpäiviään, joten onnittelut hänelle! ^^ Juhlikaa kunnolla siellä laivalla In Colorsin yhteydessä ja pitäkää hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko kommentoida?